Kosten van je eigen boek

Het laten schrijven door mij
De kosten varieëren tussen 450 euro en 2500 euro. Een eerste orienterend gesprek is altijd gratis.
Hoeveel de boeken uiteindelijk gaan kosten hangt af van het aantal gesprekken dat nodig is en hoe het boek er uit komt te zien. Gemiddeld ligt de prijs rond de 900 euro, uitgaande van 10 gesprekken van 1.5 uur. Je krijgt voor dat geld dan 10 boeken op A5 formaat met zachte kaft. De doorlooptijd vanaf eerste gesprek tot en met het 10e gesprek en de (feestelijke?) uitreiking is doorgaans 2.5 maand. In overleg, en afhankelijk van hoe de gesprekken verlopen, kan hier van worden afgeweken. Ook stellen wij samen vast hoe het boek er uit gaat zien. Je bent dus niet verplicht te kiezen voor het formaat van A5 en zachte kaft. Als je liever een andere maat hebt, en het boek in harde kaft gebonden wil hebben, kan dat ook. Met elkaar komen we er wel uit.

Betaling van het overeengekomen bedrag is in twee termijnen. 1e helft bij de start. Het restant voordat het boek naar de drukker gaat.

Drukwerk begeleiding
Heb je zelf al iets geschreven en wil je graag dat er van die tekst een boek gemaakt wordt, dan kan ik je ook van dienst zijn. Als je wilt neem ik het hele proces van laten drukken op mij. Je hoeft dan zelf nergens meer aan te denken of dingen te regelen.

Zelf iets geschreven en je weet niet hoe je verder moet?
Heb je zelf al wat geschreven en je loopt vast? Stuur dan je tekst aan mij op en ik geef je kosteloos wat tips.